Påsk - Massor med information om Påsk
Bästa påsken i Blekinge

Det finns sammanlagt 64 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. De orter i Blekinge som har flest möjligheter till påskmat är.

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Olofström

Ronneby

Bästa påsken i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 44 orter. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter till påskmat är.

Kungälv

Henån

Stenungsund

Strömstad

Torslanda

Fira påsk i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 100 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalarna är på följande orter:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Mora

Fira påsk i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 22 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 10 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalsland är på följande orter:

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Dals Långed

Åmål

Bästa påsken i Gotland

I Gotland finns det totalt 23 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. De orter i Gotland som har flest möjligheter till påskmat är.

Visby

Klintehamn

Lärbro

Gotlands Tofta

Havdhem

Fira påsk i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 31 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gästrikland är på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Valbo

Storvik

Fira påsk i Halland

I Halland finns det totalt 72 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 29 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Halland är på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Varberg

Bästa påsken i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 51 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 23 orter. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter till påskmat är.

Bollnäs

Hudiksvall

Ljusdal

Delsbo

Iggesund

Bästa påsken i Härjedalen

Det finns sammanlagt 14 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Härjedalen är på följande orter:

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Funäsdalen

Hede

Bästa påsken i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 76 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 43 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Jämtland är på följande orter:

Åre

Östersund

Frösön

Funäsdalen

Gällö

Bästa påsken i Lappland

I Lappland finns det totalt 38 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. De orter i Lappland som har flest möjligheter till påskmat är.

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Vilhelmina

Jukkasjärvi

Fira påsk i Medelpad

Det finns sammanlagt 45 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 16 platser. De orter i Medelpad som har flest möjligheter till påskmat är.

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Alnö

Sörberge

Fira påsk i Norrbotten

Det finns sammanlagt 77 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Luleå

Kiruna

Piteå

Boden

Kalix

Fira påsk i Närke

Det finns sammanlagt 69 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 25 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Närke är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Askersund

Hällefors

Fira påsk i Skåne

I Skåne finns det totalt 333 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 111 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Skåne är på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Lund

Trelleborg

Fira påsk i Småland

I Småland finns det totalt 225 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 98 orter. De orter i Småland som har flest möjligheter till påskmat är.

Växjö

Jönköping

Kalmar

Västervik

Värnamo

Fira påsk i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 92 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 26 orter. De orter i Södermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Nyköping

Flen

Bästa påsken i Stockholms län

Det finns sammanlagt 421 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 65 platser. De orter i Stockholms län som har flest möjligheter till påskmat är.

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Johanneshov

JärfällaBästa påsken i Uppland

I Uppland finns det totalt 82 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 24 orter. De orter i Uppland som har flest möjligheter till påskmat är.

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Skutskär

Enköping

Bästa påsken i Värmland

Det finns sammanlagt 86 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Värmland är på följande orter:

Karlstad

Sunne

Arvika

Kristinehamn

Filipstad

Fira påsk i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 84 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. De orter i Västerbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Norsjö

Robertsfors

Fira påsk i Västergötland

Det finns sammanlagt 325 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 99 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västergötland är på följande orter:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Trollhättan

Mölndal

Bästa påsken i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 57 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 21 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västmanland är på följande orter:

Västerås

Fagersta

Kungsör

Surahammar

Arboga

Bästa påsken i Ångermanland

Det finns sammanlagt 55 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 28 platser. De orter i Ångermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Själevad

Kramfors

Bästa påsken i Öland

Det finns sammanlagt 18 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. De orter i Öland som har flest möjligheter till påskmat är.

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Mörbylånga

Byxelkrok

Bästa påsken i Östergötland

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 31 platser. De orter i Östergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Norrköping

Linköping

Mjölby

Motala

Skänninge