Påsk - Massor med information om Påsk


Bästa påsken i Blekinge

Det finns sammanlagt 64 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Blekinge är på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Bästa påsken i Bohuslän

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 44 platser. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter till påskmat är.

Kungälv

Henån

Stenungsund

Bästa påsken i Dalarna

Det finns sammanlagt 100 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalarna är på följande orter:

Borlänge

Falun

Avesta

Fira påsk i Dalsland

Det finns sammanlagt 22 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 10 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalsland är på följande orter:

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Fira påsk i Gotland

I Gotland finns det totalt 23 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gotland är på följande orter:

Visby

Klintehamn

Lärbro

Bästa påsken i Gästrikland

Det finns sammanlagt 31 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gästrikland är på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Fira påsk i Halland

Det finns sammanlagt 72 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Halland är på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Fira påsk i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 51 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 23 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Hälsingland är på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Ljusdal

Bästa påsken i Härjedalen

I Härjedalen finns det totalt 14 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Härjedalen är på följande orter:

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Fira påsk i Jämtland

Det finns sammanlagt 76 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 43 platser. De orter i Jämtland som har flest möjligheter till påskmat är.

Åre

Östersund

Frösön

Fira påsk i Lappland

I Lappland finns det totalt 38 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Lappland är på följande orter:

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Fira påsk i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 45 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 16 orter. De orter i Medelpad som har flest möjligheter till påskmat är.

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Fira påsk i Norrbotten

Det finns sammanlagt 77 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Norrbotten är på följande orter:

Luleå

Kiruna

Piteå

Fira påsk i Närke

I Närke finns det totalt 69 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 25 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Närke är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bästa påsken i Skåne

Det finns sammanlagt 333 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 111 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Skåne är på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Fira påsk i Småland

I Småland finns det totalt 225 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 98 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Småland är på följande orter:

Växjö

Jönköping

Kalmar

Fira påsk i Sörmland

I Sörmland finns det totalt 92 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 26 orter. De orter i Södermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Bästa påsken i Stockholms län

Det finns sammanlagt 421 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 65 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Bästa påsken i Uppland

Det finns sammanlagt 82 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 24 platser. De orter i Uppland som har flest möjligheter till påskmat är.

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Bästa påsken i Värmland

I Värmland finns det totalt 86 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Värmland är på följande orter:

Karlstad

Sunne

Arvika

Fira påsk i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 84 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. De orter i Västerbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Fira påsk i Västergötland

Det finns sammanlagt 325 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 99 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västergötland är på följande orter:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Bästa påsken i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 57 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 21 orter. De orter i Västmanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Västerås

Fagersta

Kungsör

Bästa påsken i Ångermanland

Det finns sammanlagt 55 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 28 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Ångermanland är på följande orter:

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Bästa påsken i Öland

Det finns sammanlagt 18 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Öland är på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Fira påsk i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 31 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Östergötland är på följande orter:

Norrköping

Linköping

Mjölby