Påsk - Massor med information om Påsk
Bästa påsken i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 64 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. De orter i Blekinge som har flest möjligheter till påskmat är.

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Bästa påsken i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 44 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Bohuslän är på följande orter:

Kungälv

Henån

Stenungsund

Fira påsk i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 100 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. De orter i Dalarna som har flest möjligheter till påskmat är.

Borlänge

Falun

Avesta

Bästa påsken i Dalsland

Det finns sammanlagt 22 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 10 platser. De orter i Dalsland som har flest möjligheter till påskmat är.

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Bästa påsken i Gotland

Det finns sammanlagt 23 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gotland är på följande orter:

Visby

Klintehamn

Lärbro

Bästa påsken i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 31 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. De orter i Gästrikland som har flest möjligheter till påskmat är.

Gävle

Sandviken

Hofors

Bästa påsken i Halland

Det finns sammanlagt 72 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. De orter i Halland som har flest möjligheter till påskmat är.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Fira påsk i Hälsingland

Det finns sammanlagt 51 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 23 platser. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter till påskmat är.

Bollnäs

Hudiksvall

LjusdalBästa påsken i Härjedalen

Det finns sammanlagt 14 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. De orter i Härjedalen som har flest möjligheter till påskmat är.

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Bästa påsken i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 76 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 43 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Jämtland är på följande orter:

Åre

Östersund

Frösön

Fira påsk i Lappland

Det finns sammanlagt 38 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. De orter i Lappland som har flest möjligheter till påskmat är.

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Bästa påsken i Medelpad

Det finns sammanlagt 45 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 16 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Medelpad är på följande orter:

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Bästa påsken i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 77 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 29 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Norrbotten är på följande orter:

Luleå

Kiruna

Piteå

Fira påsk i Närke

Det finns sammanlagt 69 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 25 platser. De orter i Närke som har flest möjligheter till påskmat är.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bästa påsken i Skåne

I Skåne finns det totalt 333 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 111 orter. De orter i Skåne som har flest möjligheter till påskmat är.

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Fira påsk i Småland

Det finns sammanlagt 225 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 98 platser. De orter i Småland som har flest möjligheter till påskmat är.

Växjö

Jönköping

Kalmar

Bästa påsken i Södermanland

Det finns sammanlagt 92 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 26 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Södermanland är på följande orter:

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Bästa påsken i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 421 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 65 orter. De orter i Stockholms län som har flest möjligheter till påskmat är.

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Bästa påsken i Uppland

I Uppland finns det totalt 82 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 24 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Uppland är på följande orter:

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Bästa påsken i Värmland

Det finns sammanlagt 86 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. De orter i Värmland som har flest möjligheter till påskmat är.

Karlstad

Sunne

Arvika

Bästa påsken i Västerbotten

Det finns sammanlagt 84 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västerbotten är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Fira påsk i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 325 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 99 orter. De orter i Västergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Fira påsk i Västmanland

Det finns sammanlagt 57 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 21 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västmanland är på följande orter:

Västerås

Fagersta

Kungsör

Bästa påsken i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 55 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 28 orter. De orter i Ångermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Bästa påsken i Öland

I Öland finns det totalt 18 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. De orter i Öland som har flest möjligheter till påskmat är.

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Fira påsk i Östergötland

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 31 platser. De orter i Östergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Norrköping

Linköping

Mjölby