Påsk - Massor med information om Påsk
Fira påsk i Blekinge

Det finns sammanlagt 64 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Blekinge är på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Fira påsk i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 44 orter. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter till påskmat är.

Kungälv

Henån

Stenungsund

Bästa påsken i Dalarna

Det finns sammanlagt 100 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. De orter i Dalarna som har flest möjligheter till påskmat är.

Borlänge

Falun

Avesta

Fira påsk i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 22 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 10 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalsland är på följande orter:

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Fira påsk i Gotland

I Gotland finns det totalt 23 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. De orter i Gotland som har flest möjligheter till påskmat är.

Visby

Klintehamn

Lärbro

Fira påsk i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 31 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gästrikland är på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Fira påsk i Halland

I Halland finns det totalt 72 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 29 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Halland är på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Bästa påsken i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 51 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 23 orter. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter till påskmat är.

Bollnäs

Hudiksvall

LjusdalFira påsk i Herjeådalen

I Herjeådalen finns det totalt 14 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Härjedalen är på följande orter:

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Fira påsk i Jämtland

Det finns sammanlagt 76 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 43 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Jämtland är på följande orter:

Åre

Östersund

Frösön

Bästa påsken i Lappland

I Lappland finns det totalt 38 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. De orter i Lappland som har flest möjligheter till påskmat är.

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Bästa påsken i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 45 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 16 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Medelpad är på följande orter:

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Fira påsk i Norrbotten

Det finns sammanlagt 77 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Luleå

Kiruna

Piteå

Bästa påsken i Närke

Det finns sammanlagt 69 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 25 platser. De orter i Närke som har flest möjligheter till påskmat är.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Fira påsk i Skåne

I Skåne finns det totalt 333 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 111 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Skåne är på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Bästa påsken i Småland

I Småland finns det totalt 225 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 98 orter. De orter i Småland som har flest möjligheter till påskmat är.

Växjö

Jönköping

Kalmar

Bästa påsken i Södermanland

I Sörmland finns det totalt 92 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 26 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Södermanland är på följande orter:

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Fira påsk i Stockholms län

Det finns sammanlagt 421 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 65 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Fira påsk i Uppland

Det finns sammanlagt 82 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 24 platser. De orter i Uppland som har flest möjligheter till påskmat är.

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Fira påsk i Värmland

I Värmland finns det totalt 86 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Värmland är på följande orter:

Karlstad

Sunne

Arvika

Bästa påsken i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 84 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västerbotten är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bästa påsken i Västergötland

Det finns sammanlagt 325 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 99 platser. De orter i Västergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Bästa påsken i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 57 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 21 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västmanland är på följande orter:

Västerås

Fagersta

Kungsör

Fira påsk i Ångermanland

Det finns sammanlagt 55 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 28 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Ångermanland är på följande orter:

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Fira påsk i Öland

Det finns sammanlagt 18 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Öland är på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Bästa påsken i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 31 orter. De orter i Östergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Norrköping

Linköping

Mjölby