Påsk - Massor med information om Påsk
Bästa påsken i Blekinge

Det finns sammanlagt 64 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. De orter i Blekinge som har flest möjligheter till påskmat är.

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

OlofströmBästa påsken i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 44 orter. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter till påskmat är.

Kungälv

Henån

Stenungsund

Strömstad

Fira påsk i Dalarna

Det finns sammanlagt 100 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalarna är på följande orter:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Fira påsk i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 22 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 10 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalsland är på följande orter:

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Dals Långed

Bästa påsken i Gotland

I Gotland finns det totalt 23 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. De orter i Gotland som har flest möjligheter till påskmat är.

Visby

Klintehamn

Lärbro

Gotlands Tofta

Bästa påsken i Gästrikland

Det finns sammanlagt 31 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. De orter i Gästrikland som har flest möjligheter till påskmat är.

Gävle

Sandviken

Hofors

Valbo

Fira påsk i Halland

I Halland finns det totalt 72 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 29 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Halland är på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Fira påsk i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 51 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 23 orter. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter till påskmat är.

Bollnäs

Hudiksvall

Ljusdal

Delsbo

Bästa påsken i Härjedalen

I Härjedalen finns det totalt 14 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Härjedalen är på följande orter:

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Funäsdalen

Bästa påsken i Jämtland

Det finns sammanlagt 76 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 43 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Jämtland är på följande orter:

Åre

Östersund

Frösön

Funäsdalen

Fira påsk i Lappland

I Lappland finns det totalt 38 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. De orter i Lappland som har flest möjligheter till påskmat är.

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Vilhelmina

Fira påsk i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 45 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 16 orter. De orter i Medelpad som har flest möjligheter till påskmat är.

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Alnö

Fira påsk i Norrbotten

Det finns sammanlagt 77 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Luleå

Kiruna

Piteå

Boden

Bästa påsken i Närke

Det finns sammanlagt 69 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 25 platser. De orter i Närke som har flest möjligheter till påskmat är.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Askersund

Fira påsk i Skåne

I Skåne finns det totalt 333 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 111 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Skåne är på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Lund

Fira påsk i Småland

I Småland finns det totalt 225 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 98 orter. De orter i Småland som har flest möjligheter till påskmat är.

Växjö

Jönköping

Kalmar

Västervik

Bästa påsken i Södermanland

I Södermanland finns det totalt 92 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 26 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Södermanland är på följande orter:

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Nyköping

Bästa påsken i Stockholms län

Det finns sammanlagt 421 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 65 platser. De orter i Stockholms län som har flest möjligheter till påskmat är.

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Johanneshov

Fira påsk i Uppland

Det finns sammanlagt 82 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 24 platser. De orter i Uppland som har flest möjligheter till påskmat är.

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Skutskär

Bästa påsken i Värmland

I Värmland finns det totalt 86 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Värmland är på följande orter:

Karlstad

Sunne

Arvika

Kristinehamn

Bästa påsken i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 84 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västerbotten är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Norsjö

Fira påsk i Västergötland

Det finns sammanlagt 325 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 99 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västergötland är på följande orter:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Trollhättan

Bästa påsken i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 57 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 21 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västmanland är på följande orter:

Västerås

Fagersta

Kungsör

Surahammar

Bästa påsken i Ångermanland

Det finns sammanlagt 55 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 28 platser. De orter i Ångermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Själevad

Bästa påsken i Öland

Det finns sammanlagt 18 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. De orter i Öland som har flest möjligheter till påskmat är.

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Mörbylånga

Bästa påsken i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 31 orter. De orter i Östergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Norrköping

Linköping

Mjölby

Motala