Påsk - Massor med information om Påsk
Fira påsk i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 64 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Blekinge är på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Olofström

Ronneby

Nättraby

Bästa påsken i Bohuslän

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 44 platser. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter till påskmat är.

Kungälv

Henån

Stenungsund

Strömstad

Torslanda

Uddevalla

Bästa påsken i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 100 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalarna är på följande orter:

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Mora

Sälen

Fira påsk i Dalsland

Det finns sammanlagt 22 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 10 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalsland är på följande orter:

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Dals Långed

Åmål

Dals Rostock

Fira påsk i Gotland

Det finns sammanlagt 23 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gotland är på följande orter:

Visby

Klintehamn

Lärbro

Gotlands Tofta

Havdhem

Hemse

Fira påsk i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 31 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gästrikland är på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Valbo

Storvik

Järbo

Fira påsk i Halland

Det finns sammanlagt 72 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Halland är på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Varberg

OnsalaBästa påsken i Hälsingland

Det finns sammanlagt 51 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 23 platser. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter till påskmat är.

Bollnäs

Hudiksvall

Ljusdal

Delsbo

Iggesund

Edsbyn

Bästa påsken i Härjedalen

Det finns sammanlagt 14 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Härjedalen är på följande orter:

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Funäsdalen

Hede

Vemdalen

Fira påsk i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 76 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 43 orter. De orter i Jämtland som har flest möjligheter till påskmat är.

Åre

Östersund

Frösön

Funäsdalen

Gällö

Hoting

Bästa påsken i Lappland

Det finns sammanlagt 38 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. De orter i Lappland som har flest möjligheter till påskmat är.

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Vilhelmina

Jukkasjärvi

Malå

Fira påsk i Medelpad

Det finns sammanlagt 45 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 16 platser. De orter i Medelpad som har flest möjligheter till påskmat är.

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Alnö

Sörberge

Ånge

Fira påsk i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 77 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 29 orter. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Luleå

Kiruna

Piteå

Boden

Kalix

Gällivare

Fira påsk i Närke

I Närke finns det totalt 69 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 25 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Närke är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Askersund

Hällefors

Laxå

Bästa påsken i Skåne

Det finns sammanlagt 333 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 111 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Skåne är på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Lund

Trelleborg

Landskrona

Bästa påsken i Småland

Det finns sammanlagt 225 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 98 platser. De orter i Småland som har flest möjligheter till påskmat är.

Växjö

Jönköping

Kalmar

Västervik

Värnamo

Ljungby

Fira påsk i Södermanland

Det finns sammanlagt 92 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 26 platser. De orter i Södermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Nyköping

Flen

Trosa

Fira påsk i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 421 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 65 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Johanneshov

Järfälla

Solna

Bästa påsken i Uppland

I Uppland finns det totalt 82 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 24 orter. De orter i Uppland som har flest möjligheter till påskmat är.

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Skutskär

Enköping

Bålsta

Bästa påsken i Värmland

Det finns sammanlagt 86 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Värmland är på följande orter:

Karlstad

Sunne

Arvika

Kristinehamn

Filipstad

Årjäng

Fira påsk i Västerbotten

Det finns sammanlagt 84 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. De orter i Västerbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Norsjö

Robertsfors

Bygdeå

Fira påsk i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 325 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 99 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västergötland är på följande orter:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Trollhättan

Mölndal

Skövde

Bästa påsken i Västmanland

Det finns sammanlagt 57 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 21 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västmanland är på följande orter:

Västerås

Fagersta

Kungsör

Surahammar

Arboga

Skultuna

Fira påsk i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 55 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 28 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Ångermanland är på följande orter:

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Själevad

Kramfors

Näsåker

Fira påsk i Öland

I Öland finns det totalt 18 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Öland är på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Mörbylånga

Byxelkrok

Köpingsvik

Fira påsk i Östergötland

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 31 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Östergötland är på följande orter:

Norrköping

Linköping

Mjölby

Motala

Skänninge

Söderköping