Påsk - Massor med information om Påsk
Bästa påsken i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 64 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Blekinge är på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Olofström

Bästa påsken i Bohuslän

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 44 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Bohuslän är på följande orter:

Kungälv

Henån

Stenungsund

Strömstad

Fira påsk i Dalarna

Det finns sammanlagt 100 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. De orter i Dalarna som har flest möjligheter till påskmat är.

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Fira påsk i Dalsland

Det finns sammanlagt 22 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 10 platser. De orter i Dalsland som har flest möjligheter till påskmat är.

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Dals Långed

Bästa påsken i Gotland

Det finns sammanlagt 23 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gotland är på följande orter:

Visby

Klintehamn

Lärbro

Gotlands Tofta

Bästa påsken i Gästrikland

Det finns sammanlagt 31 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gästrikland är på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Valbo

Fira påsk i Halland

Det finns sammanlagt 72 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. De orter i Halland som har flest möjligheter till påskmat är.

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Fira påsk i Hälsingland

Det finns sammanlagt 51 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 23 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Hälsingland är på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Ljusdal

Delsbo

Bästa påsken i Härjedalen

I Härjedalen finns det totalt 14 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. De orter i Härjedalen som har flest möjligheter till påskmat är.

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

FunäsdalenBästa påsken i Jämtland

Det finns sammanlagt 76 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 43 platser. De orter i Jämtland som har flest möjligheter till påskmat är.

Åre

Östersund

Frösön

Funäsdalen

Fira påsk i Lappland

Det finns sammanlagt 38 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Lappland är på följande orter:

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Vilhelmina

Fira påsk i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 45 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 16 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Medelpad är på följande orter:

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Alnö

Bästa påsken i Norrbotten

Det finns sammanlagt 77 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Norrbotten är på följande orter:

Luleå

Kiruna

Piteå

Boden

Bästa påsken i Närke

I Närke finns det totalt 69 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 25 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Närke är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Askersund

Fira påsk i Skåne

Det finns sammanlagt 333 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 111 platser. De orter i Skåne som har flest möjligheter till påskmat är.

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Lund

Bästa påsken i Småland

Det finns sammanlagt 225 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 98 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Småland är på följande orter:

Växjö

Jönköping

Kalmar

Västervik

Bästa påsken i Södermanland

Det finns sammanlagt 92 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 26 platser. De orter i Södermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Nyköping

Bästa påsken i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 421 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 65 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Johanneshov

Fira påsk i Uppland

Det finns sammanlagt 82 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 24 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Uppland är på följande orter:

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Skutskär

Bästa påsken i Värmland

I Värmland finns det totalt 86 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. De orter i Värmland som har flest möjligheter till påskmat är.

Karlstad

Sunne

Arvika

Kristinehamn

Bästa påsken i Västerbotten

Det finns sammanlagt 84 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. De orter i Västerbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Norsjö

Fira påsk i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 325 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 99 orter. De orter i Västergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Trollhättan

Fira påsk i Västmanland

Det finns sammanlagt 57 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 21 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västmanland är på följande orter:

Västerås

Fagersta

Kungsör

Surahammar

Bästa påsken i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 55 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 28 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Ångermanland är på följande orter:

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Själevad

Bästa påsken i Öland

I Öland finns det totalt 18 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Öland är på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Mörbylånga

Bästa påsken i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 31 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Östergötland är på följande orter:

Norrköping

Linköping

Mjölby

Motala