Påsk - Massor med information om Påsk
















Bästa påsken i Blekinge

Det finns sammanlagt 64 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Blekinge är på följande orter:

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Fira påsk i Bohuslän

I Bohuslän finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 44 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Bohuslän är på följande orter:

Kungälv

Henån

Stenungsund

Bästa påsken i Dalarna

I Dalarna finns det totalt 100 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalarna är på följande orter:

Borlänge

Falun

Avesta

Bästa påsken i Dalsland

I Dalsland finns det totalt 22 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 10 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalsland är på följande orter:

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Fira påsk i Gotland

I Gotland finns det totalt 23 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gotland är på följande orter:

Visby

Klintehamn

Lärbro

Bästa påsken i Gästrikland

I Gästrikland finns det totalt 31 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 13 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gästrikland är på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Bästa påsken i Halland

I Halland finns det totalt 72 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 29 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Halland är på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Bästa påsken i Hälsingland

Det finns sammanlagt 51 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 23 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Hälsingland är på följande orter:

Bollnäs

Hudiksvall

Ljusdal



Fira påsk i Härjedalen

Det finns sammanlagt 14 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. De orter i Härjedalen som har flest möjligheter till påskmat är.

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Fira påsk i Jämtland

I Jämtland finns det totalt 76 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 43 orter. De orter i Jämtland som har flest möjligheter till påskmat är.

Åre

Östersund

Frösön

Bästa påsken i Lappland

Det finns sammanlagt 38 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 22 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Lappland är på följande orter:

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Bästa påsken i Medelpad

Det finns sammanlagt 45 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 16 platser. De orter i Medelpad som har flest möjligheter till påskmat är.

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Fira påsk i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 77 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 29 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Norrbotten är på följande orter:

Luleå

Kiruna

Piteå

Bästa påsken i Närke

Det finns sammanlagt 69 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 25 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Närke är på följande orter:

Örebro

Karlskoga

Kumla

Bästa påsken i Skåne

I Skåne finns det totalt 333 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 111 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Skåne är på följande orter:

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Bästa påsken i Småland

I Småland finns det totalt 225 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 98 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Småland är på följande orter:

Växjö

Jönköping

Kalmar

Bästa påsken i Södermanland

I Sörmland finns det totalt 92 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 26 orter. De orter i Södermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Bästa påsken i Stockholms län

Det finns sammanlagt 421 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 65 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Stockholms län är på följande orter:

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Fira påsk i Uppland

I Uppland finns det totalt 82 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 24 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Uppland är på följande orter:

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Fira påsk i Värmland

Det finns sammanlagt 86 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. De orter i Värmland som har flest möjligheter till påskmat är.

Karlstad

Sunne

Arvika

Bästa påsken i Västerbotten

I Västerbotten finns det totalt 84 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. De orter i Västerbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bästa påsken i Västergötland

Det finns sammanlagt 325 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 99 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västergötland är på följande orter:

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Bästa påsken i Västmanland

I Västmanland finns det totalt 57 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 21 orter. De orter i Västmanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Västerås

Fagersta

Kungsör

Bästa påsken i Ångermanland

Det finns sammanlagt 55 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 28 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Ångermanland är på följande orter:

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Fira påsk i Öland

Det finns sammanlagt 18 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Öland är på följande orter:

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Fira påsk i Östergötland

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 31 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Östergötland är på följande orter:

Norrköping

Linköping

Mjölby