Påsk - Massor med information om Påsk
Bästa påsken i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 64 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. De orter i Blekinge som har flest möjligheter till påskmat är.

Karlskrona

Sölvesborg

Karlshamn

Olofström

Ronneby

Fira påsk i Bohuslän

Det finns sammanlagt 98 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 44 platser. De orter i Bohuslän som har flest möjligheter till påskmat är.

Kungälv

Henån

Stenungsund

Strömstad

Torslanda

Bästa påsken i Dalarna

Det finns sammanlagt 100 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. De orter i Dalarna som har flest möjligheter till påskmat är.

Borlänge

Falun

Avesta

Ludvika

Mora

Fira påsk i Dalsland

Det finns sammanlagt 22 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 10 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Dalsland är på följande orter:

Mellerud

Bengtsfors

Ed

Dals Långed

Åmål

Fira påsk i Gotland

Det finns sammanlagt 23 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. De orter i Gotland som har flest möjligheter till påskmat är.

Visby

Klintehamn

Lärbro

Gotlands Tofta

Havdhem

Fira påsk i Gästrikland

Det finns sammanlagt 31 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 13 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Gästrikland är på följande orter:

Gävle

Sandviken

Hofors

Valbo

Storvik

Fira påsk i Halland

Det finns sammanlagt 72 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Halland är på följande orter:

Halmstad

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Varberg

Bästa påsken i Hälsingland

I Hälsingland finns det totalt 51 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 23 orter. De orter i Hälsingland som har flest möjligheter till påskmat är.

Bollnäs

Hudiksvall

Ljusdal

Delsbo

Iggesund

Fira påsk i Herjeådalen

I Herjeådalen finns det totalt 14 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 6 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Härjedalen är på följande orter:

Sveg

Lillhärdal

Lofsdalen

Funäsdalen

Hede

Bästa påsken i Jämtland

Det finns sammanlagt 76 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 43 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Jämtland är på följande orter:

Åre

Östersund

Frösön

Funäsdalen

Gällö

Bästa påsken i Lappland

I Lappland finns det totalt 38 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 22 orter. De orter i Lappland som har flest möjligheter till påskmat är.

Kiruna

Arvidsjaur

Lycksele

Vilhelmina

Jukkasjärvi

Bästa påsken i Medelpad

I Medelpad finns det totalt 45 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 16 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Medelpad är på följande orter:

Sundsvall

Njurunda

Matfors

Alnö

Sörberge

Fira påsk i Norrbotten

Det finns sammanlagt 77 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 29 platser. De orter i Norrbotten som har flest möjligheter till påskmat är.

Luleå

Kiruna

Piteå

Boden

Kalix

Fira påsk i Närke

I Närke finns det totalt 69 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 25 orter. De orter i Närke som har flest möjligheter till påskmat är.

Örebro

Karlskoga

Kumla

Askersund

Hällefors

Bästa påsken i Skåne

Det finns sammanlagt 333 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 111 platser. De orter i Skåne som har flest möjligheter till påskmat är.

Helsingborg

Malmö

Kristianstad

Lund

Trelleborg

Fira påsk i Småland

Det finns sammanlagt 225 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 98 platser. De orter i Småland som har flest möjligheter till påskmat är.

Växjö

Jönköping

Kalmar

Västervik

Värnamo

Fira påsk i Sörmland

Det finns sammanlagt 92 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 26 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Södermanland är på följande orter:

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Nyköping

Flen

Bästa påsken i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 421 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 65 orter. De orter i Stockholms län som har flest möjligheter till påskmat är.

Stockholm

Sundbyberg

Bromma

Johanneshov

Järfälla

Bästa påsken i Uppland

Det finns sammanlagt 82 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 24 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Uppland är på följande orter:

Uppsala

Upplands Väsby

Östhammar

Skutskär

Enköping

Fira påsk i Värmland

I Värmland finns det totalt 86 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 36 orter. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Värmland är på följande orter:

Karlstad

Sunne

Arvika

Kristinehamn

Filipstad

Fira påsk i Västerbotten

Det finns sammanlagt 84 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 36 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västerbotten är på följande orter:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Norsjö

Robertsfors

Bästa påsken i Västergötland

I Västergötland finns det totalt 325 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 99 orter. De orter i Västergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Göteborg

Borås

Västra Frölunda

Trollhättan

MölndalBästa påsken i Västmanland

Det finns sammanlagt 57 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 21 platser. Den rikaste förekomsten av påskgodis eller mat till i påsk i Västmanland är på följande orter:

Västerås

Fagersta

Kungsör

Surahammar

Arboga

Bästa påsken i Ångermanland

I Ångermanland finns det totalt 55 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 28 orter. De orter i Ångermanland som har flest möjligheter till påskmat är.

Härnösand

Örnsköldsvik

Sollefteå

Själevad

Kramfors

Bästa påsken i Öland

Det finns sammanlagt 18 ställen där ni kan få tag på mat eller godis till påsken och de som på 6 platser. De orter i Öland som har flest möjligheter till påskmat är.

Löttorp

Färjestaden

Borgholm

Mörbylånga

Byxelkrok

Fira påsk i Östergötland

I Östergötland finns det totalt 98 stycken restauranger eller matställen där ni kan fixa maten till i påsk och detta på 31 orter. De orter i Östergötland som har flest möjligheter till påskmat är.

Norrköping

Linköping

Mjölby

Motala

Skänninge